Boek nu je workshop!

Kom met je vriendinnen! Test en ruik krijg een persoonlijk advies over huidverzorging. Heerlijke creme`s of badprodukten allemaal op basis van dode zee zouten en mineralen. Natuurlijk onder het genot van een drankje en een hapje! Minimaal 2 personen. Er zijn diverse arrangementen mogelijk!

Reserveer nu: tel: 06-36107145  email: info@kittyraben.nl

(Mini) Workshop “Dode Zee” produkten

Ontvangst met een kop koffie of thee met iets lekkers! Uitleg van de produkten en hoe te gebruiken. We behandelen in deze workshop één gezichtsverzorgingslijn of badproduktenlijn van Jericho

10,00 euro p.p. Tijdsduur ongeveer 1 uur.

 Workshop extra

Ontvangst met een kop koffie of thee met Belgische bonbons! Welkom en uitleg over de dode zee produkten, waar komen deze produkten vandaan? Gezichtsprodukten en badprodukten zelf uitproberen, ruiken en voelen! Drankje en persoonlijk advies. Ervaar de kracht van de dode zee! Ook een verrassing kado is inbegrepen!

 15,00 p.p. Tijdsduur ongeveer 1,5 uur

 Workshop Extra Luxe

Ontvangst met kop koffie of thee met petit fours. Welkom en uitleg over de dode zee produkten, waar komen deze produkten vandaan? Gezichts- en badprodukten zelf uitproberen, ruiken en voelen! Tot slot geven wij u natuurlijk een persoonlijk huidverzorgingsadvies.  Onder het genot van een drankje en hapje, nog even aandacht voor LooKx make-up. Beleef deze luxe middag gezellig met je vriendinnen of collega`s. Ook een verrassing kado inbegrepen!

€ 19,00 euro p.p. Tijdsduur ongeveer 2 uur

Tiener Beauty Worskshop

Speciaal voor de dames van 12 tot 17 jaar. We beginnen de middag gezellig met een drankje en wat lekkers naar keuze.  Uitleg en een kort filmpje over dode zee produkten. Dan gaat iedereen zelf aan de slag. Zelf je gezicht reinigen, hoe behandel je puistjes, en hoe camoufleer je deze. We gaan zelf ook een masker aanbrengen, dus vergeet niet je fototoestel!  Vraag naar hartelust over de verzorging van je huid aan de schoonheidsspecialiste! Natuurlijk sluiten we deze middag af met een make-up(je). Onder de workshop is er natuurlijk tijd voor nog een drankje en wat lekkers! Voor iedereen is er een kleine verrassing.

€ 17,00 p.p. Tijdsduur: ongeveer 2uur, deze workshop is voor minimaal 4 personen.

 

In overleg kunnen alle arrangementen aangepast worden naar Uw wensen!

Betaling uitsluitend contant of per bank van te voren overmaken

Prijzen en duur van de workshops onder voorbehoud.